probikeaddiction iasi ture private de cicloturism


UPDATE 25.05.2020

Parcările publice din Iaşi vor avea și locuri rezervate bicicletelor. Un proiect de hotărâre în acest sens va fi analizat și votat în cadrul şedinţei Consiliului Local de vineri, 29 mai.

Mihai Chirica, primarul Iașului, a raspuns invitației ProBikeAddiction și CIVICA de a discuta despre amplasarea de rastele sugestive în Iași prin care să transmitem mesajul că pe locul unei mașini pot fi parcate 10 biciclete. Proiectul a fost demarat în decembrie 2017, în cadrul programului Cetățenii Conduc, implementat de Asociația CIVICA. Deși necesar și bine documentat proiectul se bloca mereu la nivel de discuții în primărie.

 

probikeaddiction rastele biciclete mihai chirica civica

La întâlnire au fost prezenți primarul Mihai Chirica, consilierul local Eduard Boz, Viorica Bostan, șefa Direcției Tehnice și Dan Postolea, șeful Biroului de Comunicare, Ioana Amăriuței Popa și Alexandru Ionel (ProBikeAddiction), Alexandrina Dinga, Alexandru Bodnar, Anca Gherasim (CIVICA)

Citeste in continuare!

Nu stiu cati dintre voi stiti, dar noi ne mandrim cu Ioana noastra (presedinte al Asociatiei ProBikeAddiction si vicepresedinte a Federatiei Biciclistilor din Romania). Ea are un proiect personal de freelancing pe parte de comunicare. Ioana este senior copywriter - are experienţă de 16 ani în comunicare. 9 ani a fost jurnalist pe educaţie şi de alţi 7 ani scrie texte în domeniul publicităţii.

Ioana va tine miercuri, 29 aprilie un webinar gratuit cu metode de crestere a afacerii prin content marketing. Despre webinar a vorbit pe 1 aprilie 2020 la Radio HIT. Inregistrarea emisiunii o gasiti aici! (Multumim Andrei pentru invitatie!)

FORMULAR DE INSCRIERE

Read more...

Dupa ce in urma cu 2 ani am studiat exemplele de buna practica in ceea ce priveste infrastructura biciclistica din Graz, Conferinta de Lifestyle Business la care Ioana a fost speaker, a fost prilejul ideal de a analiza gradul de bike friendly-ness al Clujului. Alaturi ne-au fost prietenii de la Clubul de Cicloturism Napoca. Sa povestim!

probikeaddiction cluj 2

Ioana si Cristi (PBA), Radu si Roxana (CCN)

Citeste in continuare!

2019 a fost un an minunat cu câteva premiere (cine spune că după 6 ani, nu mai poţi găsi noi motive de bucurie pe pedale :) Bineînţeles turele şi activităţile noastre cu care v-am obişnuit an de an şi-au regăsit locul în calendarul nostru. Haideţi să povestim despre un 2019 pentru care suntem foarte recunoscători. Vă mulţumim că ne sunteţi alături şi pentru ceea ce este/devine ProBikeAddiction cu fiecare an care trece.

NOU! Începând cu 2019 am dat start la 3 activităţi interesante şi provocatoare: Tabara #MTBfun, Workshop-urile MTB Essentials şi teambuildingurile pe bicicletă.

probikeaddiction cicloturism iasi

Citeste in continuare!

saschiz biserica fortificata cetate taraneasca probikeaddiction 2

În biserica fortificată din Criț, o pălărie se odihnea în cuier. Doar una și nimic altceva în jur. Mi-a rămas întipărită în minte această imagine, în timpul în care unul dintre puținii sași rămași în Transilvania, o doamnă de peste 90 de ani, vorbea despre un gol imens lăsat de familiile de sași care au plecat din România. ”În Criț, mai suntem două familii, mixte, adica 6 inși”, spune doamna.  ”Atunci ar fi trebuit să fie poate, măcar 3 pălării”...gândesc.

biserica fortificata crit probikeaddiction 2

În fiecare an ne propunem să descoperim România de lângă noi pe biciclete. Transilvania Bike Trails Race 2019 a fost prilejul perfect ca să facem cunoștință cu satul transilvanean. Am pedalat la cursă, în formula family la categoria 8-10 ani, dar am participat și la toate tururile culturale din zilele premergătoare competiției. Să povestim!

Afla povestea!

Am vrea să răspundem afirmativ la aceasta întrebare, însă drumul care ține de voința administrativă și adaptarea la realitățile din teren, este lung.

Un pas important a fost realizat astăzi, 22 ianuarie 2020 de către reprezentanții societății civile din Iași care au avut o întâlnire consultativă cu domnul viceprimar Radu Botez pe tema modernizării Șoselei Bucium. Au fost prezenți Anca Gherasim (CIVICA), Costi Andriescu (Institutul Cultural Independent), Ioana Amariutei Popa (ProBikeAddiction, Federaţia Bicicliştilor din România) și Manole Zaharia (Iasi Bike).

Probikeaddiction primarie societatea civila modernizare soseaua bucium

Afla propunerile!

Multumim Andrei Ivasc pentru invitatie in emisiunea Play the Day de la Radio Hit. Puteti asculta inregistrarea mai jos.

Ioana amariutei popa probikeaddiction radio hit

Asculta inregistrarea

Subcategories

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w

banner freerider