LATER EDIT VEZI CUM A FOST IN TURA! ALBUMUL FOTO AICI!

A venit momentul să vă invităm la o tură nou-nouță  - o experiență pe care nu trebuie să o ratați din șaua bicicletei, mai ales că pune accentul pe câteva obiective puternice din județul Neamț, dar și pe comori pe care cu siguranță le vom descoperi împreună.

Marcați în calendar weekendul 2-4 iulie 2021 și completați formularul de înscriere. Locurile sunt limitate și nu am vrea să se întâmple ca la tura din Călimani și să închidem înscrierile înainte să apuci să completezi formularul. Eveniment organizat cu responsabilitate. Așadar sunteți pregătiți?

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

probikeaddiction cicloturism tinutul zimbrului codrii de arama

Afla detalii si participa!

LATER EDIT  - VEZI CUM A FOST IN TURA! ALBUMUL FOTO AICI

Te invitam sa pedalezi si sa te joci alaturi de copiii tai intr-o tura de cicloturism extrem de indragita: Jocurile copilariei in poiana la Dobrobat, vor avea loc in acest an sambata, 15 mai 2021. Fiecare tura pe care o organizam printre stejarii seculari de la Dobrovat este speciala. Se intampla ca pe langa traseul pe care il pedalam, sa facem coronite de flori sau sa sarim atata, sa facem drumetii prin padure, posuri peste parau sau adaposturi in padure. Posibilitatile sunt nelimitate si toate exprima bucurie in natura, alaturi de familie!

IMPORTANT! Anul acesta locurile sunt limitate, iar jocurile adaptate situatiei in care ne aflam, astfel incat sa nu riscam inutil. Eveniment realizat cu responsabilitate din drag pentru oameni, pedalat, natura si cultura.

LATER EDIT: multumim pentru interes. Toate locurile sunt ocupate. Va asteptam cu drag la urmatoarele evenimente ProBikeAddiction pentru copii.

probikeaddiction jocuri dobrovat cicloturism in familie iasi 2

Afla detalii si participa!

LATER EDIT: VEZI CUM A FOST IN TURA. GASESTI AICI ALBUMUL FOTO!

Aceasta este o tura de poveste, despre Poiana cu Cetate, satul care are in jurul sau locuri mitice incarcate de legenda. Plimbarea pe bicicleta pe care v-o propunem traverseaza una dintre cele mai vechi paduri ale Moldovei - Codrii Borosestilor si face oprire in cea mai mare poiana a Rezervatiei Barnova-Repedea. Despre aceste locuri, Mihail Sadoveanu scria ca este "tara de dincolo de negura, la vremea cand cornul cel vechi suna chemarea vanatorilor la focul pranzului si amiezii vanatoresti". Tura de cicloturism de relaxare - potrivita chiar si ciclistilor incepatori - este programata pentru sambata, 24 aprilie 2021

FORMULAR INSCRIERE

  • IMPORTANT Participantii de la tura de cicloturism Pe urmele haiducilor in Calimani, din parioada 28-30 mai 2021 au 20% REDUCERE pentru aceasta tura!
  • Pedaleaza alaturi de cel putin un prieten si aveti 10% reducere, fiecare!

probikeaddiction cicloturism iasi poiana cu cetate poiana cu schit masa traditionala 3

Afla detalii si participa!

LATER EDIT: VEZI CUM A FOST IN TURA. GASESTI ALBUMUL FOTO AICI!

Suntem îndrăgostiți iremediabil de Călimani. Așa se face că pentru al 4 lea an consecutiv vom pedala pe urmele haiducilor. Și în acest an am pregătit trasee noi. Sunt posibilități infinite în zonă de a ne bucura de frumos. Vor fi două zile cu trasee noi, de dificultate medie, pe poteci împădurite, cu puncte cu panoramă minunate. Ne vom bucura de arhitectura tradițională a satului bucovineande munte, cu toate particularitățile sale și vom descoperi natura, mereu surprinzătoare. Despre locurile cu fragi, zmeura și merișoare, nu spunem nimic :) Tura de cicloturism Pe urmele haiducilor, în Călimani, ediţia 2021, are loc în perioada 28-30 mai 2021. Eveniment organizat cu responsabilitate! Locurile sunt limitate. În funcție de evoluția pandemiei, ar putea apărea modificări organizatorice.

Later edit: Va multumim pentru interes. Toate locurile de la aceasta tura sunt deja ocupate. Pregatim ture noi si surprize in iunie si iulie! Tineti aproape!

probikeaddiction cicloturism tura calimani

Afla detalii si participa!

redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI