probikeaddiction iasi ture private de cicloturism


De cand a fost lansata public propunerea privind Legea Bicicletei si pana in prezent, 50 de organizatii nonguvernamentale (incluzand initiatorii) si (in noiembrie 2016) 14 candidati la alegerile parlamentare si-au exprimat public sustinerea. Dintre acesti candidati, 8 erau pe listele ieseneAstazi, 22 septembrie 2017, a fost transmis un comunicat de presa multipartinic al parlamentarilor ce sustin acest demers - printre ei deputatii Cosette Chichirau (USR) si Marius Bodea (PNL) si senatorul Dan Lungu (USR). ProBikeAddiction prin Ioana Amariutei Popa, vicepresedinte al Federatiei Biciclistilor din Romania a sprijinit activ realizarea acestui demers. Redam mai jos comunicatul de presa oficial lansat astazi.

COMUNICAT DE PRESA IMPORTANT

Vineri 22 septembrie 2017 a fost lansata, cu ocazia Zilei Europene Fara Masini, initiativa parlamentara multipartinica "LEGEA BICICLETEI", la care participa deputati din majoritatea partidelor politice parlamentare, care au acceptat propunerea facuta in  toamna anului trecut de grupul de ONG-uri care au lansat ideea acestei legi si carora li s-au alaturat alte zeci de organizatii ale societatii civile.

Fii informat, citeste!

De cand a fost lansata public propunerea privind Legea Bicicletei si pana in prezent, 50 de organizatii nonguvernamentale (incluzand initiatorii) si 14 candidati la alegerile parlamentare si-au exprimat public sustinerea. Dintre acesti candidati, 8 sunt pe listele iesene. ProBikeAddiction prin Ioana Amariutei Popa, vicepresedinte al Federatiei Biciclistilor din Romania a sprijinit activ realizarea acestui demers. Redam mai jos comunicatul de presa oficial privind sustinerea Legii Bicicletei si evolutia acestei propuneri de act normativ care promoveaza normalitatea in Romania in ceea ce priveste mersul pe bicicleta.

Afla care sunt sustinatorii Legii Bicicletei

Pentru ca lucrurile sa mearga bine la nivel local, trebuie sa existe un cadru national de reglementare pentru toate aspectele care promoveaza mersul pe bicicleta - de la chestiuni legate de drumuri publice si piste de bicicleta, pana la aspecte fiscale si promovare a cicloturismului si retelei Eurovelo in Romania. ProbikeAddiction prin Ioana Amariutei Popa, vicepresedinte al Federatiei Biciclistilor din Romania se afla printre promotorii Legii Bicicletei, propunere de act normativ care este inaintata zilele acestea tuturor candidatilor de la alegerile parlamentare. Initiativa este lansata de Federatia Biciclistilor din Romania (FBR), Asociatia Hai cu Bicla (HcB), Asociatia Green Revolution (AGR), Asociatia Adevaratii Veloprieteni (AVR), Clubul de Cicloturism “Napoca” (CCN) si Clubul Sportiv Nomad Multisport.
Redam mai jos textul integral al apelului catre candidatii la calitatea de parlamentar.

Citeste in continuare

Semneaza petitia online!

Federația Bicicliștilor din România (FBR) și Asociația ProBikeAddiction, cu ocazia Zilei Europene Fără Mașini, care este punct culminant al Săptămânii Europene a Mobilităţii (SEM) lansează urmatorul apel:

Citeste in continuare!
 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w