probikeaddiction iasi ture private de cicloturism


In anul 2017, ProBikeAddiction a desfasurat in 5 scoli iesene cursurile de educatie rutiera pe bicicleta Academia Velo, realizate dupa un curriculum acceptat la nivel international. La inceputul anului ne propusesem sa ajungem la 150 de elevi, dar ne bucuram sa anuntam ca ne-am dublat obiectivul initial si astfel peste 300 de elevi au putut participa la cele 2 module ale cursului - teoretic si practic.

Academia Velo este un proiect implementat la Iasi in urma parteneriatului dintre Asociatia ProBikeAddiction si Fundatia Comunitara Mures, beneficiara a programului Safe 4 Cycle initiat de Asociația Sportivă Vuelta în colaborare cu alti doi parteneri (Mobile Radfahrschule din Austria si Mobycon din Olanda) in cadrul caruia a fost elaborat un program de educație rutieră pe bicicleta prin programul Erasmus +.  Materialul comun de învățare, pe baza metodologiei și experiențelor celor patru parteneri (BringaAkadémia, Academia Velo, Easy Drivers RADFAHRSCHULE, Mobycon) poate fi utilizat în toate școlile din Europa.

In cadrul proiectului am cerut si opinia elevilor, parintilor si cadrelor didactice despre orele de educatie rutiera din scoli, rezultate pe care le gasiti mai jos in acest articol.

academia velo iasi probikeaddiction  2

Training for trainers martie 2017

Citeste in continuare!

Aplicatia este creata in cadrul programului Safe4cycling, initiat de Asociația Sportivă Vuelta în colaborare cu alti doi parteneri (Mobile Radfahrschule din Austria si Mobycon din Olanda) in cadrul caruia a fost elaborat un program de educație rutieră pe bicicleta prin programul Erasmus +.  Materialul comun de învățare, pe baza metodologiei și experiențelor celor patru parteneri (BringaAkadémia, Academia Velo, Easy Drivers RADFAHRSCHULE, Mobycon) poate fi utilizat în toate școlile din Europa.

De altfel, la Iasi, ProBikeAddiction, in parteneriat cu Fundatia Comunitara Mures, a implementat Academia Velo in 5 scoli, notiunile de educatie rutiera pe bicicleta ajungand doar in 2017 la peste 300 de elevi. Gasesti AICI detalii.

s4cinteractive probikeaddiction academia velo

Intra in aplicatie!

Vara aceasta i-am cunoscut pe copiii minunati care au participat la scoala de vara de la Clubul Copiilor Salt Iasi. Timp de 2 saptamani în perioada 10 - 14 iulie 2017 și 14 - 18 august 2017, cate de 2 ore pe zi am fost alaturi de copii cu notiuni importante legate de siguranta pe bicicleta si manevrabilitate.  In aceste cateva fotografii am grupat o parte din activitatile pe care le-am facut impreuna - de aici si bucuria, veselia, toate legate de pedalat si manevrabilitate, cum altfel? :)

probikeaddiction iasi academia velo

Citeste in continuare!

Academia Velo Junior sau Aventuri pe bicicleta este gata de start! Vara acesta este despre copii! Organizam in cadrul scolii de vara de la Clubul Copiilor SALT un program de educatie rutiera pe bicicleta in care informatiile utile se vor imbina cu jocul pe bicicleta. 

FORMULAR DE INSCRIERE

probikeaddiction aventuri pe bicicleta academia velo junior

Afla detalii si participa!
 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI