probikeaddiction iasi ture private de cicloturism


ADEVARAT SAU FALS?

E importanta revizia periodica a bicicletei, chiar daca pare ca nu e nimic stricat?

Afla raspunsul!

sfatul specialistului probikeaddictionPentru ca tot e sezon, iata cateva sfaturi utile pentru pregatirea bicicletei pentru iarna. Cristi, mecanicul ProBikeAddiction si trainerul cursurilor practice de mecanica de biciclete a pregatit pentru tine cateva dintre cele mai importante chestiuni de care trebuie sa tii cont ca sa iti rasfeti bicicleta pe timpul iernii.

1. La temperaturi joase, lubrifiantii se ingroasa si astfel praful si mizeria se lipesc cu usurinta. Aceasta este motivul pentru care trebuie facuta mai des iarna curatarea si lubrifierea transmisiei, mai ales daca nu folositi ulei potrivit anotimpului rece. Intreaba un mecanic despre lubrifiantii potriviti pentru anotimpul rece. Aici vorbim despre uleiul pentru transmisie (de lant), uleiul pentru amortizoare si vaselina pentru cuvetarie, butucii rotilor si in anumite cazuri pentru butucul pedalier.

2. Lant: este bine sa fie curatat la maxim doua saptamani si uns din nou (daca mergi pe ploaie, dupa fiecare tura prin ploaie) . La ora actuala sunt foarte multe uleiuri: pentru conditii extreme, pentru umezeala sau uscat. Nu folositi pentru ungere uleiuri nededicate lantului de bicicleta, spray-uri pentru degripare sau degresare (wd40). Acestea pot fi folosite doar pentru curatare in lipsa substantelor profesionale.

Citeste in continuare!

Nu exista vreme rea pentru pedalat, ci doar mai multe tipuri de vreme, ne place noua sa spunem. Totusi suntem constienti ca in timpul sezonului rece, plimbarile cu bicicleta se raresc. De aceea, este important ca bicicleta sa fie ingrijita corespunzator astfel incat durata de viata a componentelor sale sa fie cat mai mare. Pentru un pachet de mecanica complet, potrivit sezonului ce va urma, vino la Cristian Amariutei, mecanicul ProBikeAddiction! Gasesti mai jos detalii despre ce contine acest pachet special.

probikeaddiction mecanica iarna Cristi  

Afla ce contine pachetul de mecanica!
 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w