probikeaddiction iasi ture private de cicloturism


Aplicatia este creata in cadrul programului Safe4cycling, initiat de Asociația Sportivă Vuelta în colaborare cu alti doi parteneri (Mobile Radfahrschule din Austria si Mobycon din Olanda) in cadrul caruia a fost elaborat un program de educație rutieră pe bicicleta prin programul Erasmus +.  Materialul comun de învățare, pe baza metodologiei și experiențelor celor patru parteneri (BringaAkadémia, Academia Velo, Easy Drivers RADFAHRSCHULE, Mobycon) poate fi utilizat în toate școlile din Europa.

De altfel, la Iasi, ProBikeAddiction, in parteneriat cu Fundatia Comunitara Mures, a implementat Academia Velo in 5 scoli, notiunile de educatie rutiera pe bicicleta ajungand doar in 2017 la peste 300 de elevi. Gasesti AICI detalii.

s4cinteractive probikeaddiction academia velo

Bine ai venit la programul instructiv și interactiv! Aici vei avea posibilitatea de a învăța cele mai importante reguli pentru a circula pe bicicleta in siguranta. Este indemnul primit pe pagina aplicatiei. Intreaga metoda de invatare este extrem de intuitiva deoarece prin filmari succesive participantul la joc intra in pielea personajului, alege varianta pe care o considera cea mai potrivita si in functie de aceasta povestea continua. Rezultatul final este fixarea notiunilor de baza privind siguranta deplasarii pe bicicleta. Este o aplicatie realizata de colegii nostri din Ungaria si Targu Mures pe care o recomandam cu toata caldura, fiind un pas important inainte catre educatia prociclistica, miscare pe care o sustinem activ si noi de aproape 5 ani.

INTRA IN APLICATIE SI TESTEAZA-TI CUNOSTINTELE DESPRE MERSUL PE BICICLETA IN SIGURANTA! LINK APLICATIE
Speram sa va placa aceasta unealta extrem de utila. Asteptam impresiile voastre in comentarii.

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI