probikeaddiction iasi ture private de cicloturism


Vara aceasta i-am cunoscut pe copiii minunati care au participat la scoala de vara de la Clubul Copiilor Salt Iasi. Timp de 2 saptamani în perioada 10 - 14 iulie 2017 și 14 - 18 august 2017, cate de 2 ore pe zi am fost alaturi de copii cu notiuni importante legate de siguranta pe bicicleta si manevrabilitate.  In aceste cateva fotografii am grupat o parte din activitatile pe care le-am facut impreuna - de aici si bucuria, veselia, toate legate de pedalat si manevrabilitate, cum altfel? :)

probikeaddiction iasi academia velo

Nu mai spunem ca in urma atelierelor practice avem printre noi o noua biciclista, felicitari Jose! Pentru cine nu stie sa mearga inca pe bicicleta reamintim ca facem cursuri saptamanale pentru a invata pedalatul in parcarea Decathlon. Mai multe detalii despre aceste cursuri gasiti AICI.

Probikeaddiction cursuri de invatat mersul pe bicicleta Iasi

Despre Academia Velo si Academia Velo Junior

Academia Velo este un proiect implementat la Iasi in urma parteneriatului dintre Asociatia ProBikeAddiction si Fundatia Comunitara Mures.  Materialul comun de învățare este elaborat in urma unei colaborari cu asociatii de profil din Ungaria, Austria si Olanda si va putea fi utilizat în toate școlile din Europa. Programul cuprinde o parte teoretica si una practica de manevrabilitate ce pot fi adaptate in functie de disponibilitate. Pana acum (sept.2017), peste 300 de elevi au participat la cele 2 variante ale programului - Academia Velo (curs adresat elevilor de peste 14 ani, cei care potrivit legislatiei din Romania pot circula pe drumurile publice) si Academia Velo Junior (cu curriculum adaptat prescolarilor si scolarilor de clase primare si gimnaziale).

Daca sunteti interesati de implementarea programului de educatie rutiera pe bicicleta Academia Velo in scoala la dvs. va rugam sa ne contactati la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  sau la numarul de telefon 0742.22.00.61.

 probikeaddiction iasi academia velo2

Albume foto Academia Velo Junior la Scoala de Vara SALT:

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI