probikeaddiction iasi ture private de cicloturism


Ai chef de o plimbare cu bicicleta, dar nu ai inca bicicleta ta? In Iasi, recunoastem ca nu ai prea multe optiuni. Si totusi, te invitam sa te bucuri de pedalat, pentru ca sunt zone foarte frumoase si poti ajunge oriunde in oras repede. Daca esti ceva mai experimentat si iti place aventura, poti incerca unul dintre traseele din padurile din apropiere: Bucium, Breazu, Dobrovat, Cetatuia, Ciric. Iata preturile, programul si locatiile centrelor de inchiriat biciclete din Iasi! Daca ai nevoie de consultanta in achizitionarea unei biciclete, stii unde ne gasesti. Nu trebuie decat sa ne contactezi!

decathlon.ro

NOU!Exclusiv pentru turele de cicloturism organizate de ProBikeAddiction punem la dispozitia doritorilor 5 biciclete nou-noute, marca Cross, roti 27,5'', echipare perfecta atat pentru oras, cat si pentru teren accidentat. De asemenea, beneficiati de accesoriile importante pentru siguranta voastra: lumini si casca. Astfel, chiar daca nu aveti bicicleta, ne putem bucura de pedalat impreuna! Pretul de inchiriere pentru bicicletele si accesoriile ProBikeAddiction este anuntat in descrierea turei.

 Iasul este pe harta programelor nationale de bike-sharing - "I'Velo" si "StudentOBike". Bicicletele pot fi folosite gratuit de catre tinerii sub 16 ani, in baza carnetului de elev vizat si de pensionari, in baza talonului de pensie. 50 de biciclete sunt puse la dispozitia voastra, mai ales daca sunteti studenti. Le puteti inchiria gratuit, pe baza carnetului de student, in cadrul programului "StudentOBike" din parcarea Facultatii de Chimie, din zona Tudor Vladimirescu. Atat prin "I'Velo", cat si prin "StudentOBike", ultima inchiriere se poate face la ora 20.30.

Pretul pentru inchiriere este inchiriere biciclete iasi 2de 3 lei/ora si de 15 lei, pentru 24 de ore.

Programul de inchiriere este Luni: 10.00-21.30, Marti-Joi:11.00-21.30 si Vineri-Duminica: 9.00-21.30.

Bicicleta se poate rezerva si online.

TeoBikes este alt centru de inchiriere biciclete din Iasi si este locul de unde poti inchiria o bicicleta mai performanta. Centrul de inchiriere este situat pe Strada Palat si pune la dispozitia doritorilor 5 biciclete, dintre care 3 MTB si 2 citybike. Programul de functionare este luni-vineri intre  11.00-20.00, iar la sfarsit de saptamana, intre 10.00 si 20.00. Pretul pentru inchirierea unei biciclete este de 20 de lei/2 ore si de 100 de lei/zi.

 Daca mai cunoasteti si alte locuri de unde puteti inchiria biciclete in Iasi, lasati-ne un comentariu!

 
 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w

banner freerider