probikeaddiction iasi ture private de cicloturism


Nu exista vreme rea pentru pedalat, ci doar mai multe tipuri de vreme, ne place noua sa spunem. Totusi suntem constienti ca in timpul sezonului rece, plimbarile cu bicicleta se raresc. De aceea, este important ca bicicleta sa fie ingrijita corespunzator astfel incat durata de viata a componentelor sale sa fie cat mai mare. Pentru un pachet de mecanica complet, potrivit sezonului ce va urma, vino la Cristian Amariutei, mecanicul ProBikeAddiction! Gasesti mai jos detalii despre ce contine acest pachet special.

probikeaddiction mecanica iarna Cristi  

PACHET MECANICA  - pregatire pentru iarna: 99 lei
-verificarea completa a bicicletei, identificarea eventualelor probleme tehnice si rezolvarea acestora;
-demontatea si curatarea tuturor componentelor;
-verificarea uzurii pieselor si a consumabilelor, inlocuirea pieselor uzate (daca bicicleta nu va mai fi folosita pe timpul iernii, surplusul de lubrifiant va fi indepartat atat cat sa nu picure);
-gresarea componentelor;
-montarea componentelor si reglarea lor (daca bicicleta nu va fi folosita pe timpul iernii, toate suruburile vor fi stranse la o forta mai mica, schimbatoarele vor fi lasate in repaos - pe pinionul mic si foaia mica, presiunea in anvelope sa nu depaseasca un bar).

Operatiunile mecanice sunt realizate in functie de necesitatile dvs. La cerere, putem efectua si revizia la furca (+30 lei) sau revizia pentru bicicleta full suspension (+80 lei). 

Oferta este limitata. Va multumim pentru intelegere. Pentru programari, apelati la 0742.55.90.30, telefon la care va va raspunde Cristi.

Mai multe detalii despre service si consultanta, AICI. 

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w