probikeaddiction iasi ture private de cicloturism


Stefan, cel mai tanar membru al ProBikeAddiction este pasionat de mersul pe bicicleta. Nici nu ar putea fi altfel, tinand cont ca merge la toate turele de cicloturism pe care le organizam, indiferent ca sunt de adulti sau de copii si participa la mai toate cursurile bike related pe care le tinem in diverse contexte. Ce e si mai important, e ca ii si place. Azi a primit un autograf de la Danny MacAskill.

Pasiunea pentru ciclism l-a facut pe Stefan sa descopere filmuletele lui Danny MacAskill de pe youtube. Daca ar putea s-ar uita in fiecare zi, luandu-le pe toate la rand. In preajma sarbatorilor de Craciun, sufrageria noastra era "decorata" cu un traseu veritabil inspirat din video-ul pe care il puteti vedea mai jos.

Nu era prima data cand facea asta, iar pe noi ne bucura ca nu si-a pierdut spiritul ludic si tot ce isi imagineaza prinde forma concreta. Pe bicicleta de jucarie, fireste era Danny. I-am facut cateva fotografii, asa de amuzament.

probikeaddiction danny macaskill

Apoi mi-am spus ca nu am ce pierde si asa ca m-am hotarat sa il salut pe Danny din partea lui Stefan. Intr-un mail, i-am povestit despre pasiunea lui Stef pentru biciclete, despre cat de mult ii place sa pedaleze si cum deja reuseste sa stapaneasca anumite tehnici si despre modul in care apreciaza filmuletele pe care le face. Ca parinte i-am multumit ca urca pe canalul sau de youtube si making-off, pentru ca sa se vada si cat de multa munca este in spatele atingerii unor astfel de performante. Stefan a inteles astfel ca pentru a reusi orice iti propui, trebuie mai intai mult exercitiu, perseverenta, munca. 

probikeaddiction stefan

Ne-am bucurat enorm cand am primit raspuns de la echipa de PR a sportivului si am fost intrebati daca Stefan s-ar bucura sa primeasca un autograf din partea idolului sau. Astazi a ajuns la noi autograful lui Danny, iar bucuria a fost pe masura. Autograful are locul sau bine stabilit, in dormitorul lui Stefan, langa posterul retro de la muzeul bicicletei din Franta.

danny macaskill probikeaddiction

Multumim, Danny :) Iata si filmul de pe youtube care l-a inspirat pe Stefan.

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w

banner freerider