probikeaddiction iasi ture private de cicloturism


 probikeaddiction palas parada micilor biciclistiProBikeAddiction a organizat sâmbătă, 7 iunie, un eveniment plin de veselie și culoare, care s-a desfășurat în zona Parcului Palas.

De la gărgărițe, la flori, supereroi și fluturași, toate bicicletele au fost decorate cu "€œplăcuțe de înmatriculare” cu numele micuților proprietari. Vehicolul care le conferă acum atâta libertate a devenit mult mai vesel cu decorațiuni alese după bunul plac al fiecărui copil. Ne bucurăm că mulți dintre părinți s-au alăturat copiilor și împreună au decorat cu multă imaginație bicicletele.

probikeaddiction palas parada micilor biciclistiSi pentru cムau ieșit minunat, am străbătut aleile Parcului Palas, am claxonat și am făcut cu mâna, că să simtă toată lumea câtă bucurie aduce mersul pe bicicletă. La sfârșit toți copiii au primit binemeritate premii. Cea mai mică participantă a evenimentului are doi anișori. Ne-am bucurat să vedem și fețe cunoscute, copii care au învățat să meargă pe bicicletă în cadrul cursurilor săptămânale din fiecare joi.

La Parada micilor bicicliști ne-au fost alături partenerii Palas Mall și CraftMall. Deja pregătim evenimentul următor, în centrul căruia sunt tot familia și copiii: tura de cicloturism family de la Dobrovăț, de duminică, 15 iunie, unde vom povesti legende, vom bea limonadă și vom învața să facem turcalețe. Nu vă zicem ce este turcalețele, trebuie să veniți să vedeți. Suntem convinși că vă veți distra de minune! Va așteptăm cu drag!

Intreaga GALERIE FOTO poate fi vazuta aici. Multumim tuturor pentru participare!

 

 

redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w