probikeaddiction iasi ture private de cicloturism


Saptamanile #MTBfun sunt motivul ideal pentru a-ti petrece timpul pe bicicleta, in natura, alaturi de prieteni, perfectionandu-ti stilul de pedalat si facand drumetii pe bicicleta prin padurile din apropierea Iasului.

Anuntam cu bucurie cele trei perioade pentru Săptămânile #mtbfun 26-30 iunie 2023, 10-14 iulie 2023 si 7-11 august 2023.  Taberele de zi se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 8 si 14 ani, iar activitatile se desfasoara zilnic intre orele 9 si 13. Locurile sunt limitate - cel mult 8 copii/grupa!

INSCRIE-TE AICI!

mtbfun probikeaddiction ciric iasi tabara mtb

ACTIVITATI

  • Tehnici si concursuri de mountainbiking:  Adaptarea pozitiei pe bicicleta in functie de suprafata de rulare si diferenta de nivel, manevrabilitate - schimbarea centrului de greutate, urcare si coborare in siguranta, control - franarea eficienta, de urgenta si schimbarea vitezelor, jocuri de manevrabilitate
  • Notiuni elementare de mecanica pentru biciclete: Componentele bicicletei si cum functioneaza acestea, cand trebuie sa te adresezi unui mecanic specializat, pregatirea bicicletei pentru drumetie, cum iti intretii bicicleta
  • Ture de cicloturism cu observarea naturii

VREAU SA PARTICIP: FORMULAR DE INSCRIERE

saptamana mtbfun ciric probikeaddiction 4

  • Perioada 1: 26-30 iunie 2023
  • Perioada 2: 10-14 iulie 2023
  • Perioada 3: 7-11 august 2023

VARSTA 8-14 ani

Numar limitat de locuri - cel mult 8 participanti/serie. Activitatile au loc in aer liber si sunt adaptate fiecarui participant. In cazul in care in una sau mai multe zile vremea este nefavorabila, intalnirile vor fi reprogramate.

PRET 600 lei/editie (5 zile) Pretul NU include transportul pana la locul de desfasurare al intalnirilor. Participarea fara echivoc se face achitand un avans de 200 de lei.

La inscrierea in formular veti primi detalii despre modalitatea de plata. Fratii beneficiaza de o reducere de 10% din pretul total al saptamanii #MTBfun. De asemenea, beneficiati de o reducere de 10% în cazul în care optați pentru două perioade ale taberei. Reducerile nu se cumuleaza.

probikeaddicxtion academia velo scoala mtb vacanta mtbfun 26

COMPLETEAZA FORMULARUL DE INSCRIERE

DE CE sa iti petreci vacanta de vara in maniera #MTBfun cu ProBikeAddiction?

Redam aici doar o parte dintre raspunsurile copiilor alaturi de care ne-am bucurat de mersul pe bicicleta in ultimii 7 ani.

  • fericire, libertate, bucurie, prietenie.
  • jocuri si concursuri legate de pedalat. In spatele acestor jocuri sunt de fapt chestiuni cat se poate de serioase precum imbunatatirea echilibrului si a manevrabilitatii ce conduc pana la urma la o siguranta mai mare in pedalat si cresterea increderii in sine.
  • natura, (auto)descoperire, curiozitate. Daca din masina esti spectator la spectacolul naturii, pe bicicleta faci parte din spectacol.

probikeaddicxtion academia velo scoala mtb vacanta mtbfun 21

Pentru orice detalii ne puteti contacta la email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , numar de telefon 0742.220061 sau printr-un mesaj privat pe pagina noastra de facebook www.facebook.com/Probikeaddiction

testimonial mtbfun probikeaddiction

 

ProBikeAddiction organizeaza de peste 8 ani activitati cu copiii- Tabara #MTBfun, cursuri de invatat mersul pe bicicleta, cursuri de educatie rutiera in scoli (Academia Velo) si gradinite si ture de cicloturism dedicate (cateva exemple de ture: Jocurile copilariei in poiana la Dobrovat, In gradina cu minuni a domnului Mihaita, La incondeiat oua la Prisacani etc.). Pana acum peste 2800 de copii au descoperit frumusetea pedalatului si a locurilor frumoase care ne inconjoara in cadrul activitatilor noastre.

>>>Vezi cum a fost la Ciric la editia din perioada 24-28 august 2020 (video).

Uite cum a fost la Tabara #MTBfun de la Ciric din aprilie 2021 ALBUM FOTO 1 sau iulie 2021 ALBUM FOTO 2.

FORMULAR DE INSCRIERE

 

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w