probikeaddiction iasi ture private de cicloturism


ProBikeAddiction va invita sa aduceti "Zambete in dar" pentru peste 100 de copii din regiunea Nord-Est aflati in situatii defavorizate din evidenta Salvati Copiii. Tot ce trebuie sa faceti este sa participati la Concursul de biciclete zambarete, de sambata 1 octombrie 2016, adica sa va distrati, sa castigati premii si in acelasi timp sa donati - taxa de participare este sub forma unei donatii minime de 25 lei/persoana. Cine porneste cu noi in aceasta aventura? 

FORMULAR DE INSCRIERE

probikeaddiction salvat icopiii concurs biciclete

Concursul caritabil "Biciclete zambarete" va avea loc sambata, 1 octombrie 2016 , la Complex Comercial Era Shopping Park. copiii si adultii se vor intrece pe un circuit adaptat celor 5 grupe de varsta pe care le propunem: grupă exclusivă pentru roti ajutătoare, 4-6 ani, 7 – 9 ani, 10-14 ani, 15+ ani.

Evenimentul va incepe la ora 11, cu prima grupa de varsta. Participanții vor câștiga premii, diplome, zâmbete și o zi memorabilă.

Taxa de inscriere este o donatie minima de 25 de lei, bani ce vor fi redirectionati cauzelor Salvati copiii Iasi.

Inscrierile la concurs se fac online, pana vineri, 30 septembrie 2016, ora 12, accesand acest link: FORMULAR DE INSCRIERE. Chiar daca vom putea face inscrieri si in ziua evenimentului, vrem sa stim din timp cate suprize sa pregatim pentru voi alaturi de partenerii nostri, de aceea este important sa stim numarul de participanti.

Purtarea castii de protectie este obligatorie.

Concursul de biciclete zambarete face parte din campania aniversara de 25 de ani "Salvati Copiii", in cadrul careia se vor desfasura in parioada 17 septembrie-10 noiembrie 2016, 25 de evenimente caritabile. Fondurile colectate în cadrul campaniei vor fi folosite pentru a sprijini peste 100 de copii din regiunea de Nord-Est a României cu resurse de primă necesitate (încălțăminte, îmbrăcăminte, o masă caldă, rechizite), precum și cu servicii adecvate de asistență socială, educațională și psihoterapeutică. Ne bucuram ca ProBikeAddiction face parte din aceasta campanie! Ne vedem la concurs!

 

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w