Proiectele ProBikeAddiction

ProBikeAddiction promoveaza mersul pe bicicleta prin ture ghidate de cicloturism, organizate tematic sau customizate in functie de preferintele grupului. In cadrul proiectului "Cicloturismul ca solutie", castigator al Programului National Idei din Tara lui Andrei am realizat un ghid online de trasee cicloturistice ce poate fi descarcat gratuit. ProBikeAddiction organizeaza cursuri saptamanale de invatat mersul pe bicicleta si ofera consultanta si service biciclete. Siguranta biciclistului e importanta. Citeste ghidul practic pentru siguranta biciclistului si participa la cursurile de mecanica de supravietuire!

Reguli de circulatie pentru ciclisti

Incurajam mersul pe bicicleta atat ca modalitate recreationala de petrecere a timpului, cat si ca o componenta importanta a mobilitatii urbane. Fiti vizibili in trafic, purtati casca si respectati regulile de circulatie. Pentru o reimprospatare a memoriei, am extras cateva dintre cele mai importante idei din Regulamentul de Aplicare a Codului Rutier. Tinand cont ca in ultima perioada apar din ce in ce mai multe incidente intre ciclisti si soferi, este important sa promovam un comportament civilizat in trafic. Citeste mai multe despre cum poti sa fii in siguranta in trafic.  Vezi articolul aici.


ProBikeAddiction va sprijina in cadrul competitiei Golden Runner oferindu-va suport  tehnic specializat gratuit. Atat sambata, inaintea cursei din padurea Barnova, cat si duminica in Copou ne veti gasi in zona de start a competitiei . Veti identifica usor cortul ProBikeAddiction de culoare alba, punctul de service fiind semnalizat corespunzator, astfel incat sa nu il ratati. Vom fi acolo, inca de la ora 8 dimineata.

Vom fi pregatiti pentru reglaje gratuite - presiune in roti, furci, amortizor spate, reglaje la schimbatoare, frane, lubrifierea lantului etc.
Ne veti gasi la cort si dupa concurs, pentru operatiuni urgente. Puteti conta pe ajutorul nostru!

DSCF7084mDe asemenea, ca participanti la Golden Runner veti  gasi in pachetulde start voucherele de reducere ProBikeAddiction. Beneficiati de reducere 30 % pentru orice operatiune de service realizata de mecanicul nostru Cristian Amariutei, pana pe data de 1 iulie 2013. Tot ce trebuie este sa ne sunati si sa va programati. Toate datele de care aveti nevoie le veti gasi pe vouchere si pe site-ul nostru: http://www.probikeaddiction.ro/index.php/service-si-consultanta.

Una dintre operatiunile necesare dupa curse este curatarea profesionista bicicletei. Noroiul este foarte abraziv si poate dauna mult si pe timp indelungat componentelor bicicletei. Acum puteti apela la service specializat ProBikeAddiction.

Voucherele nu sunt transmisibile, insa beneficiati de reduceri la service si daca sunteti simpli sustinatori. Luati legatura cu noi la cortul ProBikeAddiction si puteti avea reducere de 10% pentru operatiuni de service, prin programare, pana la 1 iulie 2013.
Bucurati-va de un concurs inedit, pedaland alaturi de prieteni si sustinand ciclismul. Va tinem pumnii! Lant intins!


 

coperta ghid fata pt site