probikeaddiction cursuri de invatat mersul pe bicicleta iasi


Ne place mult in munti! Tura aceasta a avut un nivel mediu de dificultate si un nivel maxim de bucurie si descoperire. Fiecare dintre cele trei zile a fost speciala. Nici nu se putea altfel, tinand cont de participantii pe care i-am avut si locurile prin care am fost. Inainte sa povestim inauguram rubrica group pics - asa ca sa va faceti o idee!

probikeaddiction calimani iasi tura cicloturism 35

fosta cariera de sulf - Negoiul Romanesc

Descopera Romania pe bicicleta!

La sfarsitul  de vacanta va invitam la o experienta in munti pe bicicleta, pe 3 trasee superbe, atat de frumoase incat nu reusim sa facem un top al nostru si va invitam sa ne spuneti voi care dintre zilele de pedalat v-a placut cel mai mult. Noi speram sa fie toate :) In perioada 1-3 septembrie 2017 haideti sa pedalam impreuna in Calimani! Este o tura de cicloturism medie ca dificultate, potrivita pentru persoane de peste 14 ani. Va puteti inscrie la tura pana pe 23 august!

FORMULAR DE INSCRIERE

probikeaddiction calimani cicloturism pe urmele haiducilor

Afla detalii si participa!

In urma cu 100 de ani Iasul a fost capitala de razboi a Romaniei, de aceea am gandit o tura de cicloturism pentru a vizita cele mai importante cladiri din Iasi, ca insemnatate in timpul primului razboi mondial.

probikeaddiction traseul memoriei fie iasi

Vezi filmul turei!

UPDATE - Evenimentul va avea loc sambata, 17 iunie, incepand cu ora 17. Punctul de plecare este espanada din fata fostului Tribunal (Str. Anastasie Panu).

Va invitam sambata, 17 iunie 2017 la o tura de cicloturism speciala, in care vom (re)descoperi istoria Iasului din vremea in care orasul nostru era capitala de razboi a Romaniei. Ideea acestui proiect - "Traseul memoriei" a plecat de la faptul ca intr-una dintre plimbarile noastre pe bicicleta am facut un exercitiu de imaginatie si am incercat sa privim Iasul ca si cum am fi turisti si nu locuitori ai orasului. Am descoperit ca trecem cu vederea prea multe locuri si cladiri frumoase, care ascund in spate povesti extraordinare. Asa ca va dam intalnire la prima tura dintr-un intreg serial prin care ne propunem sa ne autodescoperim, prin istoria si cultura locurilor in care traim, sambata 17 iunie 2017. Tura de cicloturism se desfasoara in cadrul Festivalului International al Educatiei (FIE) 2017, cu sprijinul Primariei Iasi. PARTICIPAREA ESTE GRATUITA. Inscrierea online este importanta pentru tragerea la sorti de la sfarsitul turei!

probikeaddiction cicloturism

Afla detalii si participa!
 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

Newsletter

Discounturi si surprize, doar pentru abonati. Fii primul care afla noutatile legate de ateliere si de tururile ghidate. Descopera Romania pe bicicleta!