startmtbfun probikeaddiction cicloturism iasi
Ești începător și ți-ai dori să mergi mai mult pe bicicletă prin pădure sau în apropierea Iașului?
Nu ai bicicletă și ai vrea să pedalezi în ture de cicloturism alături de oameni faini și tu să nu ai nicio grijă, decât să te bucuri de pedalat și natură?
Atunci turele #startmtbfun sunt pentru tine!
Afla detalii si participa!

LATER EDIT - Album foto. Vezi cum a fost!

Suntem îndrăgostiți iremediabil de Călimani. Așa se face că pentru al 5-lea an consecutiv vom pedala pe urmele haiducilor. Și în acest an am pregătit trasee noi. Sunt posibilități infinite în zonă de a ne bucura de frumos. Vor fi două zile cu trasee noi, de dificultate medie, pe poteci împădurite, cu puncte cu panoramă minunate. Ne vom bucura de arhitectura tradițională a satului bucovineande munte, cu toate particularitățile sale și vom descoperi natura, mereu surprinzătoare. Despre locurile cu fragi, zmeura și merișoare, nu spunem nimic :) Tura de cicloturism Pe urmele haiducilor, în Călimani, ediţia 2022, are loc în perioada 24-26 iunie. Eveniment organizat cu responsabilitate! Locurile sunt limitate. Reduceri pentru participantii care au mai fost la ture ProBikeAddiction. Abia asteptam sa ne revedem!

FORMULAR DE INSCRIERE

probikeaddiction cicloturism tura calimani

Afla detalii si participa!

Aceasta este o tura de poveste, despre Poiana cu Cetate, satul care are in jurul sau locuri mitice incarcate de legenda. Plimbarea pe bicicleta pe care v-o propunem traverseaza una dintre cele mai vechi paduri ale Moldovei - Codrii Borosestilor si face oprire in cea mai mare poiana a Rezervatiei Barnova-Repedea. Despre aceste locuri, Mihail Sadoveanu scria ca este "tara de dincolo de negura, la vremea cand cornul cel vechi suna chemarea vanatorilor la focul pranzului si amiezii vanatoresti". Tura de cicloturism de relaxare - potrivita chiar si ciclistilor incepatori - este programata pentru sambata, 28 mai 2022.

FORMULAR INSCRIERE

  • Pedaleaza alaturi de cel putin un prieten si aveti 10% reducere, fiecare!
  • Pedaleaza cu noi Pe urmele haiducilor, in Calimani (24-26 iunie 2022) si beneficiezi de 20% reducere la tura de la Poiana cu Cetate

probikeaddiction cicloturism iasi poiana cu cetate poiana cu schit masa traditionala 3

Afla detalii si participa!

Te invitam sa pedalezi si sa te joci alaturi de copiii tai intr-o tura de cicloturism extrem de indragita: Jocurile copilariei in poiana la Dobrobat, vor avea loc in aceasta toamna sambata, 2 octombrie 2021. Fiecare tura pe care o organizam printre stejarii seculari de la Dobrovat este speciala. Se intampla ca pe langa traseul pe care il pedalam, sa facem coronite de flori sau sa sarim atata, sa facem drumetii prin padure, posuri peste parau sau adaposturi in padure. Posibilitatile sunt nelimitate si toate exprima bucurie in natura, alaturi de familie!

IMPORTANT! Anul acesta locurile sunt limitate, iar jocurile adaptate situatiei in care ne aflam, astfel incat sa nu riscam inutil. Eveniment realizat cu responsabilitate din drag pentru oameni, pedalat, natura si cultura.

FORMULAR INSCRIERE

probikeaddiction jocuri dobrovat cicloturism in familie iasi 2

Afla detalii si participa!
 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI