probikeaddiction cursuri de invatat mersul pe bicicleta iasi


De cand a fost lansata public propunerea privind Legea Bicicletei si pana in prezent, 50 de organizatii nonguvernamentale (incluzand initiatorii) si 14 candidati la alegerile parlamentare si-au exprimat public sustinerea. Dintre acesti candidati, 8 sunt pe listele iesene. ProBikeAddiction prin Ioana Amariutei Popa, vicepresedinte al Federatiei Biciclistilor din Romania a sprijinit activ realizarea acestui demers. Redam mai jos comunicatul de presa oficial privind sustinerea Legii Bicicletei si evolutia acestei propuneri de act normativ care promoveaza normalitatea in Romania in ceea ce priveste mersul pe bicicleta.

Afla care sunt sustinatorii Legii Bicicletei

Pentru ca lucrurile sa mearga bine la nivel local, trebuie sa existe un cadru national de reglementare pentru toate aspectele care promoveaza mersul pe bicicleta - de la chestiuni legate de drumuri publice si piste de bicicleta, pana la aspecte fiscale si promovare a cicloturismului si retelei Eurovelo in Romania. ProbikeAddiction prin Ioana Amariutei Popa, vicepresedinte al Federatiei Biciclistilor din Romania se afla printre promotorii Legii Bicicletei, propunere de act normativ care este inaintata zilele acestea tuturor candidatilor de la alegerile parlamentare. Initiativa este lansata de Federatia Biciclistilor din Romania (FBR), Asociatia Hai cu Bicla (HcB), Asociatia Green Revolution (AGR), Asociatia Adevaratii Veloprieteni (AVR), Clubul de Cicloturism “Napoca” (CCN) si Clubul Sportiv Nomad Multisport.
Redam mai jos textul integral al apelului catre candidatii la calitatea de parlamentar.

Citeste in continuare

Semneaza petitia online!

Federația Bicicliștilor din România (FBR) și Asociația ProBikeAddiction, cu ocazia Zilei Europene Fără Mașini, care este punct culminant al Săptămânii Europene a Mobilităţii (SEM) lansează urmatorul apel:

Citeste in continuare!

Dupa conferinta Eurovelo de la Sinaia, din luna februarie 2016, membrii Federatiei Biciclistilor din Romania au participat la intalniri cu autoritatile centrale pentru readucerea in atentie a hotararii de guvern privind marcarea de trasee cicloturistice.  Vestea buna este ca in urma intalnirilor din aceasta saptamana, ne bucuram de deschiderea venita din partea Cancelariei Primului Ministru si a 5 ministere. "Cancelaria Primului-Ministru si-a asumat oficial deblocarea proiectului de HG, a desemnat o persoana responsabila, a convocat ministerele interesate ( MAI, MDRAP, MECRMA, MMAP, ANT) si pe noi (FBR - Federatia Biciclistilor din Romania) si AER, in 23 martie 2016 a fost o prima intalnire de lucru la Palatul Victoria", a relatat Radu Mititean, presedintele FBR. Mai jos redam mesajele publice ale lui Tudor Pop, consilier in Cabinetul pentru Afaceri Europene din cadrul Cancelariei Primului Ministru a publicat joi, 24 martie 2016 si ale lui Radu Mititean (CCN), presedintele FBR cu privire la istoricul demersurilor pentru adoptarea reglementarilor pentru marcarea traseelor de cicloturism in Romania.

Citeste noutatile
 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

Newsletter

Discounturi si surprize, doar pentru abonati. Fii primul care afla noutatile legate de ateliere si de tururile ghidate. Descopera Romania pe bicicleta!

banner tla 270 w