2% probikeaddiction


De marti, 20 februarie 2018 incepem cel de-al cincilea sezon de cursuri de invatat mersul pe bicicleta, in colaborare cu Magazinul Decathlon Iasi. Pana acum peste 1500 de persoane, adulti si copii au invatat in 4 ani, in cadrul cursurilor noastre sa pedaleze. Cu multi dintre ei ne intalnim acum la ture si in plimbarile din oras. Nu mai trebuie sa spunem ca intodeauna astfel de intalniri ne bucura nespus.

Cursurile au loc in fiecare MARTI in cate doua grupe, de la 18 (Grupa 1) sau 19.30 (Grupa 2) in sala de sport a Magazinului Decathlon Iasi (pentru anotimpul rece, urmand ca dupa ce vremea va permite sa desfasuram cursurile in parcarea Decathlon).

Participarea se face doar pe baza de programare la 0742.22.00.61 - telefon la care iti va raspunde Ioana sau scriindu-ne un mesaj privat pe pagina noastra de facebook.

Probikeaddiction cursuri de invatat mersul pe bicicleta Iasi

Citeste in continuare!

Mai multe detalii si inscrieri AICI.  Va asteptam cu drag!

 

Peste 250 de copii au participat la activitatile biciclistice propuse de ProBikeAddiction, impreuna cu partenerii sai.

Foto & Video

Ne plac foarte mult copiii. Si asta se vede pentru organizam in perioada imediat urmatoare 3 SUUUUPER evenimente! Iata cadoul nostru pentru copii: concursuri, manevrabilitate si distractie pe 27 mai, 1 iunie si 3 iunie 2017. Cine se mai inscrie? 

Afla detalii si participa!
 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

Newsletter

Discounturi si surprize, doar pentru abonati. Fii primul care afla noutatile legate de ateliere si de tururile ghidate. Descopera Romania pe bicicleta!

banner tla 270 w