probikeaddiction mtbfun tabara


DE CE sa mergi in tabara #MTBfun powered by ProBikeAddiction?

Am intrebat pe multi dintre copiii alaturi de care ne-am bucurat de mersul pe bicicleta in ultimii 5 ani ce simt atunci cand pedaleaza. Raspunsurile cele mai frecvente s-au invartit in jurul unor cuvinte precum fericire, libertate, bucurie, prietenie.

probikeaddiction mtbfun fericire 2

Afla detalii si participa!

Peste 80 de copii cu varste intre 5 si 12 ani au participat la evenimentul de lansare a sezonului de ciclism organizat de noi in parcarea Decathlon Iasi.

Ne bucuram de zambetele si energia primite de la copii si speram ca cei mici au invatat cateva chestiuni esentiale de siguranta si manevrabilitate care sa ii ajute in deplasari cat mai placute pe bicicleta.

probikeaddiction aventuri pe bicicleta decathlon iasi

Grupa copiilor mari :)

Vezi cum a fost!

Sambata, 14 aprilie 2018 dam startul sezonului de ciclism, pentru al patrulea an consecutiv, alaturi de prietenii de la Decathlon Iasi. Dragi copii si parinti va invitam la Aventuri pe bicicleta, un atelier practic de mers pe bicicleta prin care dorim incurajarea pedalatului corect si in siguranta. Atelierele sunt amuzante, competitive si un grozav liant pentru prietenii noi. Atelierul este sustinut de ProBikeAddiction si este gratuit. In plus, participantii vor primi premii surpriza de la Decathlon Iasi.

Va multumim pentru interes, inscrierile s-au finalizat!

probikeaddiction decathlon cursuri copii circuit indemanare

Afla detalii si inscrie-te!

De marti, 20 februarie 2018 incepem cel de-al cincilea sezon de cursuri de invatat mersul pe bicicleta, in colaborare cu Magazinul Decathlon Iasi. Pana acum peste 1500 de persoane, adulti si copii au invatat in 4 ani, in cadrul cursurilor noastre sa pedaleze. Cu multi dintre ei ne intalnim acum la ture si in plimbarile din oras. Nu mai trebuie sa spunem ca intodeauna astfel de intalniri ne bucura nespus.

Cursurile au loc in fiecare MARTI sau VINERI in cate doua grupe, de la 18 (Grupa 1) sau 19.30 (Grupa 2) in sala de sport sau parcarea Magazinului Decathlon Iasi.

Participarea se face doar pe baza de programare la 0742.22.00.61 - telefon la care iti va raspunde Ioana sau scriindu-ne un mesaj privat pe pagina noastra de facebook.

probikeaddiction cursuri de invatat mersul pe bicicleta 2017

Citeste in continuare!
 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w