probikeaddiction tabara mtbfun neagra sarului 2019


Incepand de miercuri, 14 ianuarie 2015 reincepem sezonul cursurilor saptamanale de invatat mersul pe bicicleta. Vremea de afara nu ne sperie. Cursurile se tin in sala de sport a magazinului Decathlon, in fiecare MIERCURI, incepand cu ora 18 (Grupa 1) si 19.30 (Grupa 2)

cursuri iarnaNu este nevoie sa veniti cu bicicleta proprie. Punem la dispozitie prin intermediul partenerilor nostri (Magazinul Decathlon) biciclete potrivite in functie de inaltimea si greutatea fiecarui cursant.

Suntem limitati de capacitatea salii, asa ca participarea se face doar pe baza de programare la 0742.220061 - telefon la care iti va raspunde Ioana sau scriindu-ne un mesaj privat pe pagina noastra de facebook. Numarul maxim de participanti acceptat este 7.

Costul unui curs este de 30 de lei

Echipa ProBikeAddiction va sta la dispozitie cu sfaturi si raspuns la toate intrebarile sau curiozitatile pe care le aveti. De asemenea, oferim consiliere in alegerea bicicletei potrivite, in caz ca doriti sa va achizitionati una. 

Fotografiile vor fi dovada experientei voastre  - o amintire placuta de care suntem convinsi ca va veti aduce aminte cu drag.

Mereu primim intrebarea in cate sedinte putem invata sa mergem pe bicicleta - aici depinde de fiecare persoana in parte, insa multi dintre cursantii nostri se tineau pe doua roti singuri dupa prima sedinta. Este insa necesar exercitiul pentru a capata siguranta si manevrabilitate, de aceea, din experienta, recomandam cel putin 3 sedinte.

De indata ce vremea va permite, cursurile se vor desfasura, ca si anul trecut, in parcarea Decathlon.

Nimic nu va opreste ca pana cand vine primavara sa fiti pregatiti si sa stiti sa mrgeti pe bicicleta. Motivatii ar fi, mai ales ca varsta nu conteaza.

Vino sa inveti sa mergi pe bicicleta!

  • Fie ca iti doresti sa te plimbi pe bicicleta pentru recreere sau relaxare
  • Sau poate doresti sa te deplasezi mai usor dintr-un loc in altul, altfel decat cu masina
  • Poate vrei sa iti depasesti limitele, sa iti satisfaci o curiozitate sau sa iti indeplinesti un vis.

PS. Toti cursantii beneficiaza de reduceri pentru turele de cicloturism organizate de ProBikeAddiction.

Vezi cum a fost la cursurile noastre de pana acum!

 

redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w