Te invitam sa pedalezi si sa te joci alaturi de copiii tai intr-o tura de cicloturism extrem de indragita: Jocurile copilariei in poiana la Dobrobat, vor avea loc in aceasta toamna sambata, 2 octombrie 2021. Fiecare tura pe care o organizam printre stejarii seculari de la Dobrovat este speciala. Se intampla ca pe langa traseul pe care il pedalam, sa facem coronite de flori sau sa sarim atata, sa facem drumetii prin padure, posuri peste parau sau adaposturi in padure. Posibilitatile sunt nelimitate si toate exprima bucurie in natura, alaturi de familie!

IMPORTANT! Anul acesta locurile sunt limitate, iar jocurile adaptate situatiei in care ne aflam, astfel incat sa nu riscam inutil. Eveniment realizat cu responsabilitate din drag pentru oameni, pedalat, natura si cultura.

FORMULAR INSCRIERE

probikeaddiction jocuri dobrovat cicloturism in familie iasi 2

Tura are ca punct de start Manastirea Dobrovat pe care o vom vizita si vom afla despre legendele comorilor din localitate.

probikeaddiction jocuri dobrovat cicloturism in familie iasi 3Apoi vom parcurge 3 kilometri pe plat, dintre care 2 km pe sosea (o sosea buna, necirculata intens) si un kilometru pe drum de pamant pana la locul de langa padure unde ne vor astepta surprizele. Start la joaca in natura!

probikeaddiction cicloturism doborvat iasi 1

probikeaddiction cicloturism doborvat iasi 2

FORMULAR INSCRIERE

Recomandam tura de cicloturism pentru copiii de peste 6 ani. De asemenea, fiind vorba despre o tura de cicloturism family, incurajam pedalatul in familie, astfel incat cei mici sa fie insotiti de cel putin un membru al familiei, pe bicicleta.

Tura va incepe cu cateva sfaturi legate de siguranta a mersului pe bicicleta, grupul va merge compact, cu opriri destul de dese, dar scurte, in functie de nevoile copiilor.

NU incurajam parcurgerea traseului de parintii cu masini, deoarece am aglomera strada si am putea pune probleme legate de siguranta. In schimb, toti parintii sunt bineveniti pe biciclete!

Detaliile turei, pe scurt:

  • Sambata, 2 octombrie 2021
  • punct de intalnire Manastirea Dobrovat, ora 11.00
  • recomandam copiilor peste 6 ani
  • purtarea castii - obligatorie
  • fiind o tura de cicloturism in familie, copilul va fi insotit de cel putin un membru al familiei, pe bicicleta
  • pret: 35 lei de persoana, indiferent ca este vorba despre copil sau adult. Noi recomandam ca o experienta de acest gen sa fie impartasita in familie :), pentru ca stim cat e de important sa petrecem timp de calitate in natura, in familie.

probikeaddiction jocuri dobrovat cicloturism in familie iasi 4

ProBikeAddiction ofera spre inchiriere la cerere:

  • 3 biciclete performante marca CROSS si echipament de protectie - casca, lumini. Pret inchiriere 60 de lei/bicicleta.
  • un suport Thule pentru 3 biciclete cu prindere pe carlig. Pret inchiriere 80 de lei.

VEZI CUM A FOST SI LA TURA JOCURILE COPILARIEI IN POIANA LA DOBROVAT DIN 21 MAI 2016, DIN 10 IULIE 2016 , DIN 29 APRILIE 2017 SI DIN 9 IUNIE 2018 , 9 IUN 2019 si 5 septembrie 2020, 15 mai 2021. Va asteptam cu drag!

FORMULAR INSCRIERE

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI