probikeaddiction iasi ture private de cicloturism


Cu totii am asteptat cu nerabdare momentul in care sa putem incepe cursurile de invatat mersul pe bicicleta. Anuntam cu bucurie ca de marti, 2 aprilie 2024 incepem cel de-al 11-lea sezon de cursuri de invatat mersul pe bicicleta, in colaborare cu Magazinul Decathlon Iasi. Pana acum peste 4000 de persoane, adulti si copii au invatat in 10 ani, in cadrul cursurilor noastre sa pedaleze. Cu multi dintre ei ne intalnim acum la ture si in plimbarile din oras. Nu mai trebuie sa spunem ca intodeauna astfel de intalniri ne bucura nespus.

Cursurile au loc in fiecare MARTI in cate doua grupe, de la 18 (Grupa 1) sau 19.30 (Grupa 2) in parcarea Magazinului Decathlon Iasi.

Participarea se face doar pe baza de programare la 0742.55.90.30 - telefon la care iti va raspunde Cristi sau scriindu-ne un mesaj privat pe pagina noastra de facebook.

probikeaddiction cursuri de invatat mersul pe bicicleta iasi decathlon

Copiii si adultii invata sa mearga pe bicicleta printr-o metoda sigura si eficienta

O sedinta costa 80 de lei sau puteti opta si pentru pachetul de 3 sedinte - 180 de lei (reducere de 25%). Mereu primim intrebarea in cate sedinte putem invata sa mergem pe bicicleta? - aici depinde de fiecare persoana in parte, insa multi dintre cursantii nostri se tineau pe doua roti singuri dupa prima sedinta. Este insa necesar exercitiul pentru a capata siguranta si manevrabilitate, de aceea, din experienta, recomandam cel putin 3 sedinte.

Echipa ProBikeAddiction va sta la dispozitie cu sfaturi si raspuns la toate intrebarile sau curiozitatile pe care le aveti. De asemenea, oferim consiliere in alegerea bicicletei potrivite, in caz ca doriti sa va achizitionati una.

Fotografiile vor fi dovada experientei voastre - o amintire placuta de care suntem convinsi ca va veti aduce aminte cu drag. Gasiti albume foto de la fiecare curs din ultimii patru ani pe pagina de facebook a ProBikeAddiction.

Ce inseamna cursurile de invatat mersul pe bicicleta organizate de ProBikeAddiction?

cursuri de invatat mersul pe bicicleta decathlon iasi probikeaddiction

Autodepasire, incredere in sine

cursuri de invatat mersul pe bicicleta decathlon iasi probikeaddiction2

Timp de calitate petrecut impreuna cu familia

cursuri de invatat mersul pe bicicleta decathlon iasi probikeaddiction3

Sustinere neconditionata

cursuri invatat mersul pe bicicleta probikeaddiction decathlon iasi 35

Prietenie

cursuri invatat mersul pe bicicleta probikeaddiction decathlon iasi 33

Fericire

Nimic nu va opreste ca anul acesta sa invatati sa mergeti pe bicicleta. Motivatii ar fi, mai ales ca varsta nu conteaza.

Vino sa inveti sa mergi pe bicicleta!

  • Fie ca iti doresti sa te plimbi pe bicicleta pentru recreere sau relaxare
  • Sau poate doresti sa te deplasezi mai usor dintr-un loc in altul, altfel decat cu masina
  • Poate vrei sa iti depasesti limitele, sa iti satisfaci o curiozitate sau sa iti indeplinesti un vis.

Va asteptam cu drag! Participarea se face doar pe baza de programare la 0742.55.90.30 - telefon la care iti va raspunde Cristi sau scriindu-ne un mesaj privat pe pagina noastra de facebook.

 

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w