Intr-un peisaj de toamna superb, va invitam intr-o tura de poveste la Poiana cu Cetate, satul care are in jurul sau locuri mitice incarcate de legenda. Plimbarea pe bicicleta pe care v-o propunem traverseaza una dintre cele mai vechi paduri ale Moldovei - Codrii Borosestilor si face oprire in cea mai mare poiana a Rezervatiei Barnova-Repedea. Despre aceste locuri, Mihail Sadoveanu scria ca este "tara de dincolo de negura, la vremea cand cornul cel vechi suna chemarea vanatorilor la focul pranzului si amiezii vanatoresti". Tura de cicloturism de relaxare - potrivita chiar si ciclistilor incepatori - este programata pentru sambata, 12 octombrie 2019.

probikeaddiction cicloturism iasi

FORMULAR DE INSCRIERE

Afla detalii si participa!

Saptamana care a trecut a fost una extrem de vesela, provocatoare si interesanta. ProBikeAddiction a organizat prima editie a Taberei #MTBfun, la poalele muntilor Calimani. Am avut noroc de o vreme numai buna de pedalat pentru ca impreuna cu copii minunati sa ne bucuram de o tabara activa si musai de repetat. Tabara #MTBfun a avut loc in perioada 8-12 iulie 2019. Gasiti aici toate detaliile taberei. Multumim tuturor pentru participare!

probikeaddiction tabara mtbfun cicloturism 10

Afla povestea!

Doua zile in Calimani, pe biciclete au fost evadarea perfecta la sfarsit de iunie. Provocarea a fost acceptata de oameni tare faini din Iasi si Bucuresti care s-au adunat seara la o Metebeasca (multumim Felix) si o afinata asa cum numai la munte gasesti. Gazdele noastre de la cabana au fost ca de obicei foarte primitoare si ne-au rasfatat cu preparate traditionale.

probikeaddiction transcalimani via maria theresa cicloturism

Afla povestea!

Ce zi a mai fost! Pe 9 iunie 2019 a avut loc tura de cicloturism Jocurile copilariei in poiana la Dobrovat.

probikeaddiction jocurile copilariei dobrovat cicloturism 2

Copiii au descoperit azi jocurile copilariei noastre, iar parintii si-au adus aminte. Si de cornetele de hartie, si de pasii specifici atunci cand sari ata.

Afla povestea!

redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI