Te invitam sa accepti Provocarea ascunsa in intuneric, tura de cicloturism care va propune sa va invingeti teama de a pedala pe intuneric, in siguranta! Spuneti prezent unei adevarate experiente sinestezice data de parcurgerea unui traseu prin padure, in intuneric. Tura nocturna de cicloturism are loc joi, 3 septembrie 2020, incepand cu ora 19. Intalnirea este in fata Casei de Cultura a Studentilor.

FORMULAR DE INSCRIERE

probikeaddiction cicloturism iasi nocturna

Ce are aceasta tura special? Portiunea de traseu pedalata noaptea prin padure. Traseul propus este putin mai dificil decat cele cu care v-am obisnuit pana acum, insa acest detaliu va trece neobservat. Simturile voastre se vor indrepta spre zgomotele si sclipirile din jurul vostru, toate ascunse de intuneric.

Atentia asupra potecii si asupra colegilor alaturi de care veti pedala va invinge oboseala, iar la final satisfactia va fi pe masura!

FORMULAR DE INSCRIERE

Detaliile turei pe scurt:

  • joi, 3 septembrie 2020, intalnire la ora 19 in fata Casei de Cultura a Studentilor (Fundatie)
  • traseu mediu ca nivel de dificultate - se pedaleaza seara si pe timp de noapte pe sosea, drum pietruit si poteca prin padure
  • lungimea totala a traseului - aprox. 25 km cu diferenta totala de nivel de 320 m
  • Carlig - Cuza Voda - Dorobant (oprire pentru sedinta foto pe malul lacului) - Aroneanu - Iasi
  • portiune de aprox 3,5 km prin padure parcursa pe timp de noapte - peponderent la vale, pe alocuri cu obstacole
  • participarea la eveniment se face in baza unei donatii minime recomandate de 20 lei care include minicurs de tehnica de parcurgere a portiunilor de padure si drum pietruit si deplasare in siguranta pe timp de noapte, asistenta tehnica, servicii foto-video.
  • aceasta tura NU beneficiaza de asistenta rutiera, iar participantii trebuie sa aiba un nivel cel putin mediu de pedalat.
  • bicicletele trebuie sa fie obligatoriu echipate cu lumini puternice (nu doar licurici) si recomandam purtarea castii si a unei vestimentatii care sa asigure o cat mai buna vizibilitate. Luminile frontale vor ajuta pentru portiunea de padure. De asemenea, luati in considerare ca pe malul lacului si in padure sunt ceva mai putine grade, asa ca va recomandam sa va imbracati corespunzator, in straturi.

ProBikeAddiction ofera spre inchiriere la cerere:

▫ 3 biciclete performante marca CROSS si echipament de protectie - casca, lumini. Pret inchiriere 60 de lei/bicicleta.

FORMULAR DE INSCRIERE

probikeaddiction nocturna iasi cicloturism 6

Accepta provocarea! Inscrie-te aici!


redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI