TITLE


Saptamana care a trecut a fost una extrem de vesela, provocatoare si interesanta. ProBikeAddiction a organizat prima editie a Taberei #MTBfun, la poalele muntilor Calimani. Am avut noroc de o vreme numai buna de pedalat pentru ca impreuna cu copii minunati sa ne bucuram de o tabara activa si musai de repetat. Tabara #MTBfun a avut loc in perioada 8-12 iulie 2019. Gasiti aici toate detaliile taberei. Multumim tuturor pentru participare!

probikeaddiction tabara mtbfun cicloturism 9

Multumim gazdelor noastre pentru mancarea delicioasa, traditionala!  Albumul foto complet al taberei, cu peste 300 de fotografii de la activitatile noastre minunate de pe parcursul celor 5 zile poate fi gasit AICI. Enjoy!

probikeaddiction tabara mtbfun cicloturism

PS Daca aceste imagini va inspira si va doriti sa participati sau sa va inscrieti copilul la una dintre taberele MTBfun de anul viitor, va rugam sa completati formularul din link pentru a sti cum sa ne organizam din punct de vedere logistic si pentru a va putea anunta din timp toate detaliile si ofertele Early Bird. https://forms.gle/GXm8i2wHmQWTJ18GA

redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI