probikeaddiction tabara mtbfun neagra sarului 2019


Anul acesta ne-am propus sa descoperim Romania frumoasa de langa noi pe biciclete in ture de cicloturism noi, dar si in cele pe care le indragiti deja. In acest articol vom actualiza detalii legate de turele de cicloturism pe care le organizam. Va asteptam cu drag !

CALIMANI

21-23 iunie 2019 Transcalimani - Provocarea de la 2000 de metri

probikeaddiction Calimani via maria theresia cicloturism 23

Va invitam sa pedalati la peste 2000 de metri in muntii Calimani, pe un traseu solicitant de aproximativ 50 de kilometri, dar care MERITA efortul. Promitem! In plus, speram sa ne bucuram si de frumusetea bujorilor de munte. Afla detalii si PARTICIPA!

8-12 iulie 2019 Tabara #MTBfun

probikeaddiction mtbfun colaj

Inscrie copilul intr-o tabara de aventura unica, la poalele Muntilor Calimani. Vom face trasee cu bicicleta, cursuri si concursuri MTB, vom afla notiuni de mecanica de bicicleta, vom vizita fosta cariera de sulf si Tinovul Sarul Dornei, vom monta cortul, vom canta la chitara la lumina focului de tabara. Tabara este potrivita copiilor cu vasta cuprinsa intre 8 si 14 ani. Afla mai multe detalii si profita de sistemul de reduceri!

LOCAL - Ture de cicloturism in familie

20 aprilie 2019 - Oua incondeiate la Prisacani

probikeaddiction iasi cicloturism prisacani incondeiat 15

Invata sa incondeiezi oua folosind metode traditionale - chisita si ceara, intr-un atelier practic inedit, la care te invitam sa pedalezi in familie, sambata 20 aprilie 2019. Tura se adreseaza atat familiilor cu copii, cat si cicloturistilor dornici sa incondeieze oua si sa afle franturi din istorie si traditii satesti. Noutatea acestui an este schimbarea traseului - vom merge pe malul Jijiei tocmai pentru ca sa incurajam pedalatul si in randul copiilor. Haideti sa pedalam impreuna! Detalii si inscrieri AICI.

18 mai 2019 - Jocurile copilariei in poiana la Dobrovat

probikeaddiction jocuri dobrovat cicloturism in familie iasi 2

Te invitam sa pedalezi si sa te joci alaturi de copiii tai intr-o tura de cicloturism extrem de indragita: Jocurile copilariei in poiana la Dobrobat, vor avea loc in acest an sambata, 18 mai 2019. Fiecare tura pe care o organizam printre stejarii seculari de la Dobrovat este speciala. Se intampla ca pe langa traseul pe care il pedalam, sa facem coronite de flori sau sa sarim atata, sa facem drumetii prin padure, posuri peste parau sau adaposturi in padure. Posibilitatile sunt nelimitate si toate exprima bucurie in natura, alaturi de familie! Hai si tu! Detalii si inscrieri AICI.

Scrieti-ne in comentarii care sunt turele voastre preferate sau cele pe care vreti sa le reluam! Pe curand!

redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI