Anul acesta am pasit in gradina cu minuni a domnului Mihaita, impreuna cu copiii pentru a treia oara. Plimbarea a avut loc sambata, 20 august 2016. Fiecare tura cu copiii este o bucurie, iar ce se intampla, neasteptat. Gradina a fost ca de obicei minunata si domnul Mihaita o gazda extraordinara.

probikeaddiction cicloturism in familie prisacani

Editia de anul acesta a fost speciala - am mancat harbuz, am gasit rame si melci limax, iar baietii s-au bucurat de porci. Le-au dat de mancare mere, au pus mana pe "nasul porcului', au vazut grau si orz si au aflat ca din cele doua cereale se poate face o mancare delicioasa pentru porci. In gradina, am gustat din roadele ei delicioase si am scos morcovi din pamant. Cine a avut cea mai mare radacina?

probikeaddiction bike touring cicloturism in familie

Odata terminata plimbarea in gradina, nu prea ne venea sa ne intoarcem la masini. Asa ca ne-am hotarat sa vizitam si biserica de lemn din satul Moreni. Acolo bucuria noastra a fost sa il intalnim pe preot inconjurat de copii. Cu totii se pregateau pentru concursul de batut toaca de saptamana viitoare. Am rugat sa incercam si noi si am aflat ce sonoritate extrordinara are lemnul.

probikeaddiction bike touring cicloturism in familie 2

Multumim tuturor participantilor pentru o noua tura frumoasa, cu multe aventuri si descoperiri. Multumim si domnului Mihaita pentru ospitalitate! Pe curand!

Albumul foto complet al turei il puteti vizualiza AICI.

redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI