probikeaddiction tabara mtbfun neagra sarului 2019


Haideti sa ne amintim de jocurile copilariei - țurca, rațele si vânătorii, mațele incurcate, flori fete sau băieti, melodii sau cantăreți și câte și mai câte, dar nu oricum ci intr-o poiana frumoasa de la Dobrovat. Si pentru ca este vorba despre o tura de cicloturism vom merge cu bicicleta impreuna cu copiii de la Manastirea Dobrovat si pana in marginea padurii, langa pârâu, unde ne vom juca. Pe scurt, tura de cicloturism in familie "Jocurile copilariei" cuprinde vizitarea manastirii, legendele despre comorile din Dobrovat, minicurs de siguranta in trafic, tura de cicloturism, stejarii seculari din vremea lui Stefan cel Mare, jocuri in aer liber, placinte poale in brau gatite traditional si muuulta distractie - adica ingredientele perfecte ale unei duminici petrecute in natura!

ProBikeAddiction cicloturism in familie Dobrovat Iasi

FORMULAR INSCRIERE: http://goo.gl/forms/FGtNztRJWfidalOC2

Tura are ca punct de start Manstirea Dobrovat pe care o vom vizita si vom afla despre legendele comorilor din localitate.

Apoi vom parcurge 3 kilometri pe plat, dintre care 2 km pe sosea (o sosea buna, necirculata intens) si un kilometru pe drum de pamant pana la locul de langa padure unde ne vor astepta surprizele. Start la joaca in natura!

Recomandam tura de cicloturism pentru copiii de peste 6 ani. De asemenea, fiind vorba despre o tura de cicloturism family, incurajam pedalatul in familie, astfel incat cei mici sa fie insotiti de cel putin un membru al familiei, pe bicicleta.

Iata cum a fost traseul data trecuta!

 Tura va incepe cu cateva sfaturi legate de siguranta a mersului pe bicicleta, grupul va merge compact, cu opriri destul de dese, dar scurte, in functie de nevoile copiilor. 

Nu incurajam parcurgerea traseului de parintii cu masini, deoarece am aglomera strada si am putea pune probleme legate de siguranta. In schimb, toti parintii sunt bineveniti pe biciclete!

Detaliile turei, pe scurt:

  •     Sambata, 21 mai 2016
  •     punct de intalnire Manastirea Dobrovat,ora 11.00
  •     recomandam copiilor peste 6 ani
  •     purtarea castii - obligatorie
  •     fiind o tura de cicloturism family, copilul va fi insotit de cel putin un membru al familiei, pe bicicleta
  •     pret: 25 lei de persoana, indiferent ca este vorba despre copil sau adult. Noi recomandam ca o experienta de acest gen sa fie impartasita in familie :), pentru ca stim cat e de important sa petrecem timp de calitate in natura, in familie.

 ProBikeAddiction ofera spre inchiriere la cerere:

  • 3 biciclete performante marca CROSS si echipament de protectie - casca, lumini. Pret inchiriere 50 de lei/bicicleta.
  • un suport Thule pentru 3 biciclete cu prindere pe carlig. Pret inchiriere 80 de lei.

FORMULAR INSCRIERE: http://goo.gl/forms/FGtNztRJWfidalOC2

Mesaj IMPORTANT pentru participantii inscrisi deja la tura: Din motive independente de noi (pe traseul pe care trebuie sa il parcurgem va avea loc un concurs) suntem nevoiti sa reprogramam tura pentru SAMBATA, 21 mai, ora 11.

Restul detaliilor raman la fel - intalnirea la Manastirea Dobrovat, legendele, jocul si voia buna. Ne cerem scuze pentru aceasta neplacere...ar fi fost grozav daca vremea ar fi tinut cu noi duminica trecuta...

In acest context, va rugam sa ne confirmati cat mai repede posibil daca puteti ajunge la tura pentru a sti cum sa stabilim detalii organizatorice. Confirmarile pot fi facute fie pe adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , fie la nr de tel 0742.220061, fie printr-un mesaj pe facebook Probikeaddiction, mentionand si numele dumneavoastra.

Va multumim pentru intelegere si va promitem noi ture spectaculoase special organizate pentru copii in vara care urmeaza.

Va asteptam cu drag!

 

redirectioneaza

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI