2% probikeaddiction


Duminica, 26 martie 2017 dam startul sezonului de ciclism alaturi de prietenii de la Decathlon Iasi. Dragi copii si parinti va invitam la Aventuri pe bicicleta, un atelier practic de mers pe bicicleta prin care dorim incurajarea pedalatului corect si in siguranta. Atelierele sunt amuzante, competitive si un grozav liant pentru prietenii noi. Atelierul este sustinut de ProBikeAddiction si este gratuit. In plus, participantii vor primi premii surpriza de la Decathlon Iasi.

Va multumim pentru interes, locurile pentru acest eveniment au fost ocupate. Pe curand!

probikeaddiction decathlon aventuri pe bicicletaCand:

  •     duminica, 26 martie 2017, ora 11 - grupa de copii 5-7 ani
  •     duminica, 26 martie 2017, ora 14 - grupa de copii 8-12 ani

Unde: in parcarea Decathlon Iasi - In cazul in care vremea va fi nefavorabila, evenimentul va avea loc in incinta magazinului Decathlon.

Atelierul este GRATUIT, iar participarea se face pe baza de rezervare!

Participantii vor primi premii surpriza de la organizatori.

In plus, parintii vor putea sa testeze modelele de biciclete de la Decathlon intr-o zona special amenajata.

Evenimentul este format din 2 parti

  • una teoretica (verificarea bicicletei inainte de drum, importanta castii, pericole pe sosea/drum si cum le putem evita, semnalizare)
  • una practica (circuit de indemanare). La sfarsit copiii vor primi premii surpriza.

NU trebuie sa veniti cu biciclete! Partenerii nostri de la Decathlon Iasi ne ajuta atat cu bicicletele, cat si cu casti pentru siguranta copiilor. ATENTIE! Atelierele sunt pentru copii care stiu deja sa mearga pe bicicleta. In cazul celor mici, vom avea insa si o bicicleta cu roti ajutatoare.

 ProBikeAddiction se implica in educatia rutiera pe bicicleta a copiilor, fie prin proiectul Academia Velo (beneficiari 150 de elevi), fie prin cursuri de siguranta si mecanica. Pentru a ajunge in cat mai multe scoli din anul scolar viitor, va rugam sa ne ajutati completand formularul de redirectionare a 2% din impozitul pe venit. Sustine si tu pedalatul in siguranta! Va multumim!

 

coperta ghid fata pt site

Descarca

GHID DE TRASEE CICLOTURISTICE PT BANNER

Brosura istorica

probikeaddiction brosura Iasi TRASEUL MEMORIEI

banner tla 270 w